Fruitpersdagen 17 september en 8 oktober 2022

In Geen categorie on

Evenals voorgaande jaren organiseert Maarkels Landschap weer fruitpersdagen. Dit gebeurt op zaterdag 17 september (locatie ARKERVAART terrein; adres volgt nog) en zaterdag 8 oktober op het KAASPLEIN in Markelo. Beide dagen starten we om 08:00 en afhankelijk van de aanmeldingen tot 16:00.

Opgave 

Om te voorkomen dat er bij de fruitpers een lange wachttijd ontstaat, is het nodig dat u zich vooraf opgeeft onder vermelding van naam en adresgegevens met e-mailadres en  telefoonnummer. Heeft u voorkeur voor een tijd, geef dit dan ook door, dan proberen we hier zoveel mogelijk  rekening mee te houden.

De opgave kan naar het mailadres: maarkelslandschap@gmail.com

U dient bij opgave te vermelden hoeveel kilo fruit u meeneemt (minimaal 100 kilo). Hebt u zelf te weinig kilo’s, verzamel dan elders en/of doe samen met buren of kennissen. 100 kilo fruit levert circa 70 liter sap op. Het geperste fruit kan direct worden meegenomen in vijf-literpakken (€ 6,50) of drie literpakken (€4,50).

Vooralsnog kan er alleen contant betaald worden, maar er wordt op dit moment gekeken naar de mogelijkheden van een mobiele pinautomaat. In de week voor de persdag zullen we laten weten of er een pinautomaat beschikbaar is.

Na opgave krijgt u zo snel als mogelijk een bevestiging gestuurd. In de week voor de persdag krijgt u de planning toegezonden.

Wilt u minder pakken sap dan de hoeveelheid appels die u meebrengt dan doet u Maarkels Landschap een plezier door de rest van de appels aan ons te schenken.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*