Terugblik Sint Joapik en de fokveedag 2017

In Geen categorie on

Gelijktijdig met de 79e Fokveedag vond dit jaar op het terrein van Herberg de Pot ook de tweede editie plaats van Sint Joapiksdag. Een evenement dat op initiatief van Stichting Maarkels Landschap voor de tweede maal werd georganiseerd maar voor het eerst gelijktijdig met de Markelose Fokveedag. Op agrarisch gebied waren in en rondom Herberg de Pot een flink aantal stands, presentaties en demonstraties te bezoeken. Met onder andere de mobiele houtzagerij, het grasmaaien met de tractor of de zeis, het tractorparcours tussen strobalen en natuurlijk de speeltuin was er voor jong en oud voldoende te beleven op Sint Joapiksdag. Veel informatie kon men verkrijgen maar ook de verkoop en het proeven van diverse producten van met name lokale ondernemers waren graag bezochte stands. Gezien de vele bezoekers bij beide evenementen kon men aan het eind van de dag concluderen dat de combinatie van de Fokveedag en Sint Joapiksdag elkaar duidelijk versterken en kan men terugkijken op een meer dan geslaagde dag

In onsProat van 30 juli j.l. sprak Jan Henk Berendsen over een gouden greep, waar we natuurlijk trots op zijn dat ook anderen het een succes vonden. De column kan hier (klik) worden nagelezen.

Binnenkort zullen we met de Fokveedag een evaluatie ronde houden om het een en ander te bespreken, zeker zijn er suggesties die het totaal kunnen versterken.
Mocht u suggesties hebben dan horen we die heel graag. Wellicht is dit het begin van een nieuwe traditie.

 

 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*